Landax blogg

Styringssystem for smittevern og internkontroll
Utvikling

Dashboard for Smittevern

I forbindelse med nasjonale tiltak innen smittevern har vi utarbeidet et Dashboard for dette. De muligheter som ligger her er vil også være til stede i Landax APP.

Les innlegget
AdobeStock 323693724 2021 Landax
Blogg

I Disse Koronatider

Mange ansatte hos våre kunder vil nå få bedre tid i hverdagen. Det passer kanskje ypperlig å arbeide med egen bakgårdsorden, egne kvalitets-prosesser?

Les innlegget
Landax gratulerer efaktor med iso-sertifisering
Referanser

Vi gratulerer Efaktor med ISO 9001!

Gjennom de siste årene har vi vært involvert i mange sertifiseringsprosesser. Det er imidlertid ISO sine ledelsesstandarder vi har hatt flest oppdrag med. Blant våre siste prosjekter finner vi Efaktor sin sertifisering etter ISO 9001, der vår dyktige konsulent Hanna var prosjektleder.

Les innlegget
AdobeStock 234296386 2021 Landax
Nyttig lesning

De seks kapitaler

I oktober lanserte daglig leder Torleif Bratlie konseptet «De seks kapitaler». Han holdt et inspirerende foredrag for mange av Landax’ kunder og partnere, og gav

Les innlegget
AdobeStock 333606753 2021 Landax
Nyttig lesning

Ryggmargskompetanse

Vi lever i et dynamisk samfunn, og bedrifter og virksomheter møter stadig på nye behov og utfordringer. For å benytte mulighetene som oppstår og finne løsninger, trenger man dyktige ansatte som kan håndtere sine oppgaver på en god måte. Da er det én kompetanse som er spesielt verdifull: ryggmargskompetanse.

Les innlegget
Landax ONS messe 2018 2021 Landax
Blogg

Landax på messe!

Landax har hatt stand på stor energimesse i Stavanger! I august var Landax på Offshore Northern Seas (ONS), en messe for bedrifter innen energi, hovedsakelig

Les innlegget