Kurs og foredrag i mai!

Vi har gleden av å invitere til brukerseminar, foredrag og kurs! Fra onsdag 04. mai til fredag 06. mai vil det være mulig å delta på tre innholdsrike dager med mye spennende på agendaen.

Kursserien vil avholdes på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West 04.-06. mai. Vi starter på onsdag med kurs for nybegynnere og sluttbrukere av Landax-systemet. På torsdag vil vi ha videregående kurs i oppsett og konfigurasjon av systemet, som etterfølges av et spennende kveldsforedrag og en treretters middag. Vi avslutter det hele på fredag med opplæring, tips og inspirasjon rundt temaet «Design og Brukeropplevelse».


Kurs – utveksle erfaringer og få dypere innsikt i systemet

De siste årene har det kommet mange nye kunder til Landax. I tillegg er det mange nye brukere av systemet internt hos eksisterende kunder. Derfor avholder vi nå et kurs hvor brukere kan dele erfaringer, og hente inspirasjon og tips til hvordan man kan benytte Landax på best mulig måte.

AdobeStock 274926177 edited scaled 2022 Landax kurs

Første kursdag

Onsdag 04. mai vil være vår første kursdag. Her vil erfarne representanter fra Landax ta deg gjennom grunnleggende bruk og oppsett av systemet og modulene, samt gi en innføring i bruk av Landax APP. Denne dagen vil være spesielt nyttig for deg som har lite eller ingen kjenskap til Landax-systemet fra tidligere, men også for deg som ønsker å lære mer om hvilke muligheter systemet og modulene tilbyr utover bruken dere har i dag.

Før lunsj ser vi på disse temaene:

 • Bruksområder og moduler
 • Systemet i praksis
 • Enkelt oppsett av moduler

Før lunsj fokuserer vi på å gi deg et teoretisk innblikk i bruksområder, systemets struktur og arbeidsmetoder. Etter lunsj har vi tilrettelagt for praktiske gruppeoppgaver med veiledning fra Landax sine konsulenter og fagpersoner. Dette er en fantastisk sjanse for deg til å stille direkte spørsmål rundt bruk av systemet.

Etter lunsj følger vi opp med dette:

 • Gruppeoppgaver med veiledning – Del 1
 • Gruppeoppgaver med veiledning – Del 2
 • Bruk av Landax APP

Til slutt runder vi av dagen med en spørsmålsrunde og mingling hvor deltakere og Landax personell kan utveksle erfaring og tips seg imellom.


Landax Mockup All 2020 v2 edited 2022 Landax kurs

Andre kursdag

Torsdag 05. mai vil blant annet handle om oppsett av Landax via tilgjengelige funksjoner på kontrollpanelet. Denne dagen er tiltenkt deg som har noe teknisk innsikt og systemforståelse, og gjerne er administrator/superbruker av systemet.

Før lunsj går vi gjennom dette:

 • Introduksjon og bruk av kontrollpanelet
 • Konfigurasjon av APP
 • Gruppeoppgaver med veiledning

Etter de to første bolkene har vi tilrettelagt for gruppeoppgaver med veiledning fra Landax sine konsulenter og fagpersoner. Dette er en fantastisk sjanse for deg til å stille direkte spørsmål rundt bruk av systemet.

Etter lunsj dykker vi ned i:

 • API og utvidelser
 • Oppsett av rapporter og datafilter
 • Rettighetsstyring

Kveldsseminar med middag:

Dagen avsluttes med et spennende foredrag kl. 19:00 som blir avholdt av tidligere daglig leder, og gründer, Torleif Bratlie. Temaet er «De seks kapitaler» og vil handle om hvordan dine interne ressurser kan deles opp i seks ulike kapitaler. Hvilke kapitaler dette er og hvordan disse kan harmoniseres og utvikles i din bedrift, vil du få høre mer om denne kvelden. Vi avslutter aftenen med en utsøkt treretters middag m. drikke!

Kveldsseminaret er helt gratis, men vi forbeholder oss retten til å fakturere 350kr ved uteblivelse.


AdobeStock 146697699 edited scaled 2022 Landax kurs

Tredje kursdag

Vi starter dagen med å diskutere brukeropplevelse. Hva skal til for å skape et godt brukergrensesnitt og hvordan kan våre brukere få en god opplevelse av styringssystemet? Utover dagen vil det avholdes foredrag av noen utvalgte kunder, som deler hvordan de har satt opp og benytter Landax. Vi avslutter med en gruppeoppgave, hvor vi også gir veiledning rundt digitale ressurser og brukeropplevelse.

Temaer før lunsj:

 • Grunnprinsipper for dashbord
 • Konfigurasjon av Gadgets
 • Hvordan bygge effektive dashbord?

En utvalgt bedrift som er bruker av Landax, vil gi oss en innføring i hvordan de har satt opp sine dashbord, samt sine erfaringer rundt dette.

Kurset avsluttes etter lunsj med:

 • Bedrift – slik er våre dashbord
 • Gruppeoppgaver med veiledning
 • Spørsmålsrunde og mingling

Vi håper du ønsker å delta på disse dagene! Vi ser fram til en spennende og innholdsrik uke, og gleder oss til å treffe både nye og kjente ansikter.

Praktisk informasjon:

Kursdato:
04.-06. mai 2022 (Onsdag-Fredag)

Pris:
4900NOK per kursdag – inkl. lunsj og kaffebuffé

Adresse:
Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
Museumsveien 26
2060 Gardermoen

Gratis parkering. Shuttlebus hvert 20 min. til/fra OSL Airport

Overnatting:
Bestilling av overnatting gjøres via mail til: reservations.airport.oslo.west@parkinn.com
Henvis til referansenummer: 239950
Prisen er kr 1090,- per person/per natt og inkluderer frokost og parkering.

Ved spørsmål: kontakt oss på (+47) 928 87 231 eller landax@ornsoftware.com

Last gjerne ned kursprogrammet som PDF, eller besøk kurssiden, for detaljert program og informasjon.