Vi introduserer: Digital Ressursbank!

Digital Ressursbank er et helt nytt konsept i Landax. Vi vil i dette innlegget presentere dere for en liten smakebit av hva det dreier seg om!

Ideen om en ressursbank har kvernet i tankene våre lenge. Vi ønsket å opprette en portal med flere tusen digitale ressurser, som vi så kunne gjøre tilgjengelig for våre kunder – med mulighet for gratis nedlastning eller kjøp. I høst fikk vi bevilgninger fra Forskningsrådet for å gjennomføre visjonen vår, og da var det bare å sette i gang! Dere kan dermed se fram til snarlig lansering av en omfattende portal, med innhold av høy kvalitet og et bredt spekter av bruksområder!

Dokumentpakker

Noen av de viktigste digitale ressursene vi har tilgjengelig for våre kunder i dag er dokumentpakkene våre. Dette er rutiner, prosedyrer, prosesser, sjekklister og instrukser i forbindelse med HMS, internkontroll eller ISO sine ledelsesstandarder. Disse dokumentene er utarbeidet i samarbeid med dyktige aktører i næringslivet og har vært til stor hjelp for flere bedrifter i forbindelse med deres kvalitetssystemer. Disse dokumentene skal nå gjennomgå en større revisjon og vil være en naturlig del av den nye ressursbanken.

Ferdige løsninger

En annen ressurs vi tror kommer til å være til stor nytte er ulike dashboard. Gode og smarte dashboard kan ta flere dager å utvikle, men vil nå være tilgjengelige ved ett enkelt klikk. Dette kan for eksempel være arbeids-dashboard med tilgang på informasjon fra pågående prosjekter, dashboard med rapporter fra ulike moduler eller administrasjons-dashboard for styring av ferie og fravær.

Eksempler på andre digitale ressurser er møteprotokoller, samsvarssett, prosesser, avviksskjemaer, maler, datafilter og rapporter. Vårt ønske er å tilby våre kunder akkurat det de trenger, og at dette er tilgjengelig hvor som helst og når som helst!

Ressursene vil tilbys som pakker våre kunder kan bestille til sin database. Det vil også være mulig å laste ned eller kjøpe ressurser enkeltvis.

organisasjonskart 2023 Landax dashboard, Digital Ressursbank, DRB, ferdige løsninger, fremtiden, konsept, Landax, nytt, ressurser, styringssystem
innholdsoversikt 2023 Landax dashboard, Digital Ressursbank, DRB, ferdige løsninger, fremtiden, konsept, Landax, nytt, ressurser, styringssystem

Investering i fremtiden

Digital Ressursbank er et stort og omfattende prosjekt med en budsjettramme på 14 millioner. Det er viktig for oss å vise våre kunder at vi tar fremtiden på alvor, og at vi kommer til å fortsette å utvikle verktøy og produkter som forenkler og forbedrer deres hverdag. Vi ser derfor veldig fram til å fortsette å jobbe med dette prosjektet! Vi håper at dere også synes dette høres interessant ut, og at dette vil være en nyttig ressurs for dere.