God jul fra alle oss i Landax!

Av Torleif Bratlie

Da har endelig den tiden på året kommet igjen – tiden for å senke skuldrene, fyre opp i peisen, spise masse god mat, besøke familie og venner og legge ut på lange skiturer. Mørke gater lyses opp av all slags julelys og pynt, travle mennesker gjør sine siste innkjøp og forventningsfulle barn får i dag skoleferie. Julen er endelig her!

god jul 2018 bilde 2023 Landax
Gågata i Hamar ved juletider

I Landax har vi mye interessant å se tilbake på i 2018. Salget har økt, vi har styrket vår posisjon, nye moduler er lansert og eksisterende moduler forbedret.  Med bakgrunn i et ønske om å skape en god plattform for våre kunders registreringer, så har vi også intensivert APP-utviklingen.

Teamet vårt utvides stadig, og vi er nå en stab på 17 dyktige medarbeidere! Kundegruppen vokser også, og i 2018 har vi økt omsetningen med ca. fem millioner kroner. Budsjett for 2019 peker på enda et godt økonomisk år.

Ellers kan jeg nevne at undertegnede har hatt en meget interessant høst tilbake på skolebenken. Der har jeg tatt emnestudier om Informasjonssikkerhet ved Universitetet i Oslo. Her har det kommet inn en mengde god lærdom som er nyttig i forbindelse med all slags definisjoner, metoder og forholdsregler rundt IT-sikkerhet.

Vi i Landax er en veldig motivert gjeng, og ser fram til nye prosjekter og utfordringer i det kommende året. Jeg ønsker å rette en stor takk til alle sammen for stor innsats, engasjement og veldig gode resultater i 2018! En takk også til alle våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører for godt samarbeid gjennom året.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god jul, og et godt nyttår!