Landax kickstartet året med nyttårsbord og internsamling!

I flotte omgivelser på musikkrestauranten Fermate i Hamar, var hele Landax-teamet samlet for nyttårsbord. Daglig leder Torleif Bratlie gav oss et tilbakeblikk på året som har gått og fortalte motiverende om framtidsutsiktene i 2017.

Vi ble servert en utsøkt tre-retters middag og god drikke. Høydepunktet på kvelden var selvfølgelig live musikk med bandet. Det var en fantastisk opplevelse, og stemningen var på topp!

dsc_0091dsc_0091170112dsc_0091_2_kopi
Bandet sørget for god underholdning

Klokken åtte neste morgen var alle friske og opplagte, og klare for internsamling. Fokuset for dagen var utvikling, marked og ikke minst den nye appen. Landax vil forberede seg på å imøtekomme konkurranse i markedet, og i 2017 intensiverer vi arbeidet med systemet, modulene, priser og salg.

Utviklerteamet startet samlingen med å orientere de tjue ansatte om prosessen ved utvikling, og hvordan de arbeider med oppdateringer og forbedringer. Spesielt Kundeportalen ble trukket fram som en nyttig plass hvor kundene kan se status på utvikling og planlagte oppgraderinger. Utover dagen ble flere områder presentert og diskutert, og vi fikk et lite innblikk i våre kollegaers arbeidshverdag.

DSC_0115DSC_0115170112DSC_0115_KOPI.jpg
Torleif orienterer om utviklingsprosessen

Den største nyheten for dagen var ny versjon av appen som lanseres i løpet av våren. Nå vil det blant annet være mulighet for offline registrering, mye smartere skjermbilder og to nye moduler integrert: sjekklister og oppgaver. Det vil si at vi nå har fem forskjellige moduler i appen! Alle fikk lastet ned og testet, og kom med tilbakemeldinger på brukeropplevelsen. Vi ønsker at våre kunder får en best mulig opplevelse av den, og det var derfor svært nyttig med en slik prosess. På den måten kan vi komme med gode tilbakemeldinger til leverandøren før lansering.

Ellers kan vi melde om rekordsalg i januar! Landax utvikler seg, de ansatte utvikler seg og markedet utvikler seg. Utsiktene for 2017 lover godt, og vi ser fram til et år med mye aktivitet og virksomhet. Vi håper at du også gleder deg til å følge oss videre!