God jul fra alle oss i Landax!

Julefreden har senket seg, treet er pyntet og juleribba er kjøpt inn. Snøen har endelig lagt seg som et hvitt teppe over landskapet - i hvert fall her på Hedmark. Siste pakke kjøper jeg på vei hjem fra årets siste arbeidsdag. Nå er det jul!

Julefreden har senket seg, treet er pyntet og juleribba er kjøpt inn. Snøen har endelig lagt seg som et hvitt teppe over landskapet – i hvert fall her på Hedmark. Siste pakke kjøper jeg på vei hjem fra årets siste arbeidsdag. Nå er det jul!

2016 har vært et særdeles begivenhetsrikt år for selskapet, og vi har mye interessant å se tilbake på.

Allerede i 2015 tok vi et strategisk valg på å ytterligere styrke egenkapitalen vår. En av de viktigste grunnene til dette er at du som kunde skal erfare at Landax har styrke og soliditet. Vi skal kunne være en stabil og god leverandør i gode og dårlige tider.

Vi har derfor skaffet en tomt i Polen med hensikt å bygge lokaler til blant annet egne kontorer og utleie. Vårt team i Polen utgjør nå fem personer. I tillegg har vi kjøpt en liten bygård i Hamar sentrum som nå benyttes som hovedkontor. Andre investeringer er blant annet arealer som benyttes til restaurant, skole og drift. Vi ønsker å bygge opp et godt økonomisk grunnlag som skal gi trygghet for alle dere som har med Landax å gjøre, enten kunder, partnere eller ansatte.

På utviklingsfronten har vi gjort store fremskritt, oppdatert allerede eksisterende moduler, i tillegg til å gjøre vår tekniske plattform bedre. Vi har til og med to helt nye moduler, SJA og inspeksjon.

Ellers kan jeg nevne at vi har tre nye ansatte, og har i løpet av året fått ca 60 nye kunder.

Vi er en topp motivert gjeng som avslutter dette året med stil! Vi ser fram til nye samarbeidsprosjekter i det kommende året, og mange spennende utfordringer.

En takk også til alle medarbediere og underleverandører som bidrar jevnlig, dag for dag, uke for uke, måned for måned, jevnt og trutt. Teamene gjøre fremgang på alle fronter, både faglig, teknisk, sine prosesser og samarbeidet på tvers. Vi går inn i året 2017 med en fantastisk «kapital» i form av kompetanse, energi og arbeidslyst.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god jul, og et godt nyttår!