HACCP løsning

Alle næringsmiddelprodusenter som ønsker effektiv og enkel HACCP-dokumentasjon av sine produksjonslinjer vil ha nytte av denne modulen. HACCP er en forkortelse av «Hazard Analysis (and) Critical Control Point».

Dette er en internasjonalt anerkjent metodikk for fareanalyse og risikovurdering innen næringsmiddelindustrien. 

Prøv gratis demo

HACCP intro

Prøv en gratis demo

PRØV DEMO - BOOK MØTE

Du kan også kontakte oss direkte på telefon eller e-post:
+47 62 53 36 80 - landax@eg.no

Prøv en gratis demo

PRØV DEMO - BOOK MØTE

Du kan også kontakte oss direkte på telefon eller e-post:
+47 62 53 36 80 - landax@eg.no

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt med vår salgsavdeling for å diskutere din bedrifts behov og hvordan vi kan bistå deg.

Ring oss på +47 473 95 120 for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Senior Sales Executive

Lydia T. Vedvik

Tlf:  +47 473 95 120

Email:  lytov@eg.no