Landax APP

For enklere registrering på farta

APP til tjeneste

LANDAX har god støtte for flere moduler i sin APP,
og jobber kontinuerlig med å legge til andre.

Landax-appen fungerer med ni av våre moduler. Den lar deg blant annet registrere hendelser, SJA og avvik mens du er på farten. Alle registreringer i appen blir tilgjengelig i webversjonen av Landax, og blir videre med i behandlingen.

 

Fungerer også uten nett

Appen fungerer uten internettforbindelse, slik at du har mulighet til å registrere selv om du befinner deg i for eksempel en kjeller, på fjellet eller under bakken. Så fort du er koblet til nett igjen vil appen synkroniseres og alt bli tilgjengelig i webversjonen av Landax.

 

Dokumentér med kamera

Bruk kameraet på telefonen til å legge ved bilder av avviket. Et bilde kan ofte gi den beste beskrivelsen. Alle bildene blir tilgjengelig i web-applikasjonen, og vil være en del av den videre avviksbehandlingen.

Hvis du arbeider prosjektbasert kan du også enkelt legge inn avvik og SJA direkte til prosjektet med telefonen.

 

Foreløpig er disse modulene optimalisert for APP:

LandaxAsset 2AppleStore 2022 Alv Bovolden

LandaxAsset 1GooglePlay 2022 Alv Bovolden

Personvernpolicy for Landax app

Personvernernpolicy for Landax App

For å bruke Landax App (Appen), må din virksomhet ha en gyldig avtale med Landax AS om bruk av applikasjonen Landax (Applikasjonen), se https://www.landax.no. For å kunne logge på, må du ha en gyldig brukerkonto knyttet til virksomheten.

Alle data som registreres av deg, eies av virksomheten du logger på som. Landax AS vil aldri under noen omstendigheter selge eller videreformidle dine data til tredjeparter. Data som registreres blir kun registrert og logget i virksomhetens instans av Applikasjonen. Tekniske data vedr. bruk av Appen kan loggføres for å forbedre kvaliteten på tjenesten.

For øvrige vilkår for bruk av Appen og Applikasjonen, se avtale din virksomhet har signert med Landax AS. Dette omfatter også reguleringer i signert databehandleravtale. Appen skal ikke brukes til noe som er i strid med lov og forskrift.

Kontaktinformasjon:

Landax AS
post@landax.no
+47 62 53 36 80
Parkgata 16B, 2317 Hamar, Norge