Kompetanse

Med kompetansemodulen får du en god oversikt over kompetansen som er tilgjengelig i organisasjonen.

Kvinne med permer gir tommel oppHvilke menneskelige ressurser har du til rådighet? Med modulen kompetansetilgang får du en god oversikt over kompetansen som er tilgjengelig i organisasjonen.

Modulen gir deg oversikt over medarbeidernes kompetanse eller sertifikater. Dette kan innebære opplysninger om hvem som har hvilke nøkler, sertifikater, adgangsbevis, kompetansebevis etc.

Kompetanse kan enten registreres via kompetansemodulen eller i ansattregisteret. Kompetanse kan registreres på flere personer samtidig.

I kompetanseoversikten kan du få frem hvilke personer som har hvilken gyldig kompetanse. Du kan også få frem planlagt kompetansetilgang og kompetansebehov. Historikken er i varetatt ved at du kan få frem både utgått og arkivert kompetanse.

Det samlede kompetansebildet kan også leses i et diagram, med kompetansetypene langs den ene aksen og personer langs den andre.

Det er mulig å legge inn kompetanse på kunder, leverandører og kontaktpersoner i tillegg til medarbeidere. Kompetansen kan klassifiseres og kobles til typer. En kompetanseregistrering kan kobles til prosesser i kvalitetssystemet.

Eksempler på kompetansetyper

  • Formell utdannelse
  • Kurs og videreutdanning
  • Førerkort
  • Bevis for sertifisert opplæring
  • Bevis for dokumentert opplæring
  • Nøkler og adgangsbevis
Eksempel på et kompetanseskjema

Eksempel på et kompetanseskjema

Andre produkter