Brukerseminar og kurs i mars 2020!

Vi har den gleden av å invitere til brukerseminar, foredrag og kurs! Fra tirsdag den 31. mars til torsdag 02. april vil det være mulig å delta på tre innholdsrike dager med mye spennende på agendaen.

adobestock 105983150 2022 Landax 2020, Landax

Kursserien vil avholdes på Gardermoen Airport Hotel fra tirsdag 31. mars til torsdag 2. april. Vi starter på tirsdag med et brukerseminar, som etterfølges av et spennende kveldsforedrag og en treretters middag. På onsdagen vil vi ha kurs i ulike moduler i Landax og oppsett av systemet. Vi avslutter det hele med et kurs i ISO sine ledelsesstandarder.

Brukerseminar – utveksle erfaringer og få dypere innsikt i systemet

Det har lenge vært et ønske både fra vår side og fra våre kunder at det arrangeres brukerseminarer. Med et slikt seminar kan brukere dele erfaringer og hente inspirasjon og tips til hvordan man kan benytte Landax på best mulig måte. Tirsdag den 31. mars vil vi derfor avholde vårt aller første brukerseminar!

Vi starter dagen med å diskutere brukeropplevelse. Hva skal til for å skape et godt brukergrensesnitt og hvordan kan våre brukere få en god opplevelse av styringssystemet? Deretter vil vi ha en presentasjon av nyheter i Landax for 2020 og 2021; inkludert en introduksjon av et helt nytt konsept – Digital ressursbank.

adobestock 307549428 2022 Landax 2020, Landax

Utover dagen vil det avholdes foredrag av noen utvalgte kunder. Vil vi få høre hvordan Recover Nordic AS har implementert Landax i sin bedrift, hvordan risikomodulen blir benyttet i NOAH AS, vi vil få innsikt i informasjonssikkerhetsarbeidet ved UiO, og hvordan Moelven Industrier ASA fikk med seg sine ansatte til å bruke Landax. Dette kan bli veldig interessant!

På slutten av dagen vil vi ha en spørretime med vårt ekspertpanel. Da vil både daglig leder, salgssjef og utviklingssjef være til stede for å svare på alle spørsmål deltakerne sitter inne med.

Kveldsforedrag – De seks kapitaler

Tirsdag kveld vil vi få et spennende foredrag av daglig leder Torleif Bratlie! Temaet er «De seks kapitaler» og vil handle om hvordan dine interne ressurser kan deles opp i seks ulike kapitaler. Hvilke kapitaler dette er og hvordan disse kan harmoniseres og utvikles i din bedrift, vil du få høre mer om denne kvelden. Vi avslutter aftenen med en utsøkt treretters middag! Kveldsseminaret er helt gratis, men vi forbeholder oss retten til å fakturere 350kr ved uteblivelse.

forside2 2022 Landax 2020, Landax

Kursdag 1 – inn i mulighetens verden!

Onsdag 1. april vil være første kursdag. Vi kommer denne dagen til å tilby to valgmuligheter: fordypning i Landax sine moduler eller oppsett av Landax med fokus på kontrollpanel og dashbord.

Fordypning: Fordypningen vil foregå i to sesjoner. Man velger selv om man ønsker å delta på kun en av disse eller begge to. Hver sesjon innebærer en gjennomgang av fire ulike moduler fordelt på fire grupperom.

Under sesjon 1 kommer vi til å gå i dybden i avviksmodulen, risikomodulen, sjekklister og prosess. Vi vil blant annet se på oppsett av skjemaer, grunndata, varslinger og rapporter. Etter denne sesjonen vil du ha god oversikt over hvordan du kan benytte og konfigurere disse verktøyene, og vil ha et godt grunnlag for å overføre denne kunnskapen til andre moduler i Landax.

Sesjon 2 avholdes etter lunsj, og vi vil blant annet se på prosjektmodulen. Prosjekt har i løpet av de siste årene har blitt en av våre mest komplekse og innholdsrike moduler med et hav av muligheter. Vi kommer også til å gjennomgå API, Landax app, og Landax HACCP og mattrygghet.

trykk mockup2 2022 Landax 2020, Landax

Oppsett av Landax: Alternativ to denne onsdagen er å delta på et kurs i oppsett av Landax. Dette er gjerne for viderekommende brukere som ønsker å fordype seg i systemet og videreutvikle sin egen database. Vi vil ha fokus på kontrollpanelet og dashbord, og kommer også til å åpne for ønsker fra deltakerne for hva som skal gjennomgås denne dagen.  

Kursdag 2 – Veien til ISO-sertifisering med Landax

Torsdag 2. april vil handle om ISO sine ledelsesstandarder. Ved seniorkonsulent Roy Solstad kommer deltakerne til å ledes gjennom ulike trinn for å implementere et ledelsessystem i Landax. Vi vil se på hvordan Landax-systemet støtter oppfylling av krav til dokumentasjon og hvordan systemet kan brukes som ressurs for å drive sertifiseringsarbeidet fremover. Etter denne dagen vil du ha innsikt i de mest kjente ledelsesstandardene, hvilke krav og forventninger som gjelder, og hvordan du kan oppfylle disse med Landax som styringssystem.

Meld deg på i dag!

Vi håper du ønsker å delta på disse dagene! Vi ser fram til en spennende og innholdsrik uke, og gleder oss til å treffe både nye og kjente ansikter. Last gjerne ned kursinvitasjonen for detaljert program.

asset 2022 Landax 2020, Landax