Invitasjon til kurs 10. – 13. april 2018

I april er det igjen klart for kurs med Landax! Vi håper at du har lyst å komme for noen innholdsrike dager med spennende temaer og mye læring. Spesielt kommer vi til å gi den nye appen en del oppmerksomhet.

hvordan-lykkes-i-landax2

Kurset går av stabelen 10. april og varer til 13. april. Temaene disse dagene vil være prosesskartlegging, kvalitetsledelse, risiko og en hel dag med opplæring av totalpakken vår Landax Ultimate.

Stedet er Gardermoen Airport Hotell, Ravinevegen 11, 2060 Gardermoen.

Her har du den fulle oversikten: https://landax.no/kurs/

Tirsdag 10. april vil handle om prosesser. Hvilke fordeler er det ved å kartlegge bedriftens prosesser? Hvordan går man fram? Vi vil også gi opplæring i hvordan bruke prosessmodulen i Landax med bruks- og klikkhjelp, og det vil bli satt av tid til egentrening med hjelp og støtte fra oss i Landax. Les mer her.

prosses2-forste-bilde

På onsdag kommer vi til å ha en full dag med innføring i Landax Ultimate/Enterprise. Vi vil ta for oss systemlaget i hvordan modulene kan utnyttes. Ta derfor med egen datamaskin! For her blir det en del drilling. Les mer her.

Temaet for dag tre, den 12. april, er risiko- og sårbarhetsanalyse. Her vil man få en innføring i ord og uttrykk og hvordan kartlegge, vurdere, analysere og evaluere risikoen i egen bedrift. Les mer her.

Den siste dagen, fredag 13. april, vil temaet være kvalitetsledelse mot sertifisering etter ISO-standarden 9001:2015. Vi vil se på risiko- og mulighetsstyring av prosesser, vurdering av interesseparter, kartlegging av interne og eksterne forhold og hvilke krav 2015-versjonen av ISO 9001 og 14001 stiller til dette. Les mer her.

Vi håper du har mulighet og ønsker å delta på disse dagene! For mer informasjon og påmelding, gå inn på våre hjemmesider: https://landax.no/kurs/

Dersom du har spørsmål, send gjerne e-post til post@landax.no eller ring 92887231. Hjertelig velkommen!

I neste blogginnlegg kommer jeg til å skrive mer om den nye appen. Du kan allerede nå se en introduksjonsvideo av appen på Vimeo!