Landax blogg

AdobeStock 137111091 2021 Landax
Nyttig lesning

Risikobasert kvalitetsledelse

Kvalitetsledelse har nok i mange tusen år vært til stede i menneskenes tanker. I forrige innlegg definerte vi kvalitet som «i hvilken grad en samling

Les innlegget
AdobeStock 115494077 2021 Landax
Nyttig lesning

Hvordan lykkes med Landax – prosesser!

Du har nå kommet til det punktet i prosessen at du har et styringssystem, alle de grunnleggende registreringene er på plass, og du er godt i gang med avviksbehandling. Du har med andre ord et godt utgangspunkt – og nå er du klar for å komme deg videre. Hva er neste steg?

Les innlegget
hvordan lykkes i landax2 2021 Landax
Nyttig lesning

Hvordan lykkes med Landax – få et godt utgangspunkt!

Hva er det første man bør gjøre etter å ha skaffet et nytt styringssystem? I forrige uke snakket jeg om planlegging og kommunikasjon. Det neste steget vil være å skape et godt utgangspunkt ved å få på plass grunnleggende data. Man bør også snarest sette opp avviksstrukturen.

Les innlegget
hvordan lykkes med landax b22 2021 Landax
Nyttig lesning

Hvordan lykkes med Landax?

I denne serien vil jeg forsøke å beskrive hvordan man på best mulig måte kan etablere og implementere Landax i sin bedrift.  I første innlegg vil jeg fokusere på planlegging og kommunikasjon.

Les innlegget
AdobeStock 287972119 2021 Landax
Landax

Kundeportalen

I Landax jobber vi stadig med å utvikle og forbedre systemet. Nye versjoner rulles ut fortløpende og vi har mange planlagte utviklingssaker. Vi får også daglig inn tilbakemeldinger og henvendelser fra våre kunder. For å gi best mulig oversikt over både kundesaker og utviklingssaker har vi derfor utviklet Kundeportalen.

Les innlegget
Landax Jul 2016 2021 Landax
Blogg

God jul fra alle oss i Landax!

Julefreden har senket seg, treet er pyntet og juleribba er kjøpt inn. Snøen har endelig lagt seg som et hvitt teppe over landskapet – i hvert fall her på Hedmark. Siste pakke kjøper jeg på vei hjem fra årets siste arbeidsdag. Nå er det jul!

Les innlegget