Grafikk som visualiserer elementer som popper ut av en pc-skjerm
Blogg

Internkontrollforskriften – helt enkelt forklart

Det finnes mange begreper, lover og temaer du kan støte på i arbeidslivet. Noen er ikke alltid like enkle å forstå, enten du er leder i en bedrift eller som arbeidstaker. Så hva er egentlig internkontrollforskriften? Og hvorfor er internkontrollen viktig? Vi forklarer!

Les innlegget
Ansatte fra Landax på kurs
Blogg

På kurs i Landax-systemet 7.-8. november

Over 60 fagpersoner fra 40 ulike bedrifter var samlet da Landax holdt kurs på Gardermoen 7.-8. november. Her møttes alt fra kvalitetsledere til ingeniører og økonomer, for å bli inspirert, bygge nettverk og lære mer om systemet i praksis.

Les innlegget
En foreleser som holder en presentasjon på et business event
Landax

Landax kurs 7.-8. november

Vi har gleden av å invitere til foredrag og kurs! Mandag 07. november og tirsdag 08. november vil det være mulig å delta på to innholdsrike dager med mye spennende på agendaen.

Les innlegget
Torleif Bratlie er avbildet. En mann med runde briller og svart skjorte
Blogg

Takk for meg

Et stykke eventyr er over – for meg – Torleif Bratlie. Etter 32 års drift, hvor de siste 12 årene har vært med Landax i kofferten – slutter jeg i selskapet.

Les innlegget
Elektrisk ingeniør sjekker strømmen i et sikringsskap
Referanser

El-Tilsynet AS

El-Tilsynet AS mener ledelses- og kvalitetsarbeidet blir mer levende av å bruke Landax.

Les innlegget
Nyttig lesning

Hva er informasjonskapital?

Informasjonskapital er summen av en bedrifts seks interne suksessfaktorer, som bidrar til større kapitalutnyttelse og kan brukes som ledestjerner.

Les innlegget
Blogg

Sammen på messe igjen

24.-27. august var det samlet flere tusen besøkende og utstillere på messeområdet i Trondheim. Landax var til stede både fysisk og digitalt.

Les innlegget