Landax kurs 7.-8. november

Vi har gleden av å invitere til foredrag og kurs! Mandag 07. november og tirsdag 08. november vil det være mulig å delta på to innholdsrike dager med mye spennende på agendaen.
En foreleser som holder en presentasjon på et business event

Kurset vil avholdes på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West 07.-08. november. Nytt denne gangen er at vi har kortet ned fra tre til to dager, hvor vi kjører parallelle sesjoner første dagen.

Vi starter på mandag med kurs for nybegynnere og parallelt kurs for superbrukere/administratorer. Mandagen avsluttes med en fire-retters middag der deltagerne får mulighet til å bli bedre kjent og utveksle erfaringer.

På tirsdag vil alle deltakerne få opplæring, tips og inspirasjon rundt temaet «Brukeropplevelse og system». Her lærer du blant annet om grunnleggende desingprinsipper og hvordan du kan bygge effektive dashbord. Denne dagen får vi også et praktisk innblikk i hvordan noen av Landax sine kunder benytter systemet i sin virksomhet, samt en presentasjon av modulene for risiko og sjekklister.


Kurs – utveksle erfaringer og få dypere innsikt i systemet

De siste årene har det kommet mange nye kunder til Landax. I tillegg er det mange nye brukere av systemet internt hos eksisterende kunder. Derfor avholder vi nå et kurs der brukere kan dele erfaringer, og hente inspirasjon og tips til hvordan man kan benytte Landax på best mulig måte.

AdobeStock 274926177 edited scaled 2023 Landax kurs

Mandag – Nybegynnere og sluttbrukere

Første kursdag blir mandag 07. november. Du som har valgt kurset for «Nybegynnere» vil få en innføring i grunnleggende bruk og oppsett av systemet av erfarne representanter fra Landax, samt en innføring i bruk av Landax APP. Denne dagen vil være spesielt nyttig for deg som har lite eller ingen kjennskap til Landax-systemet fra tidligere, men også for deg som ønsker å lære mer om hvilke muligheter systemet og modulene tilbyr utover bruken dere har i dag.

Før lunsj ser vi på disse temaene:

 • Nytt fra Landax
 • Systemet i praksis
 • Enkelt oppsett av avviksmodulen

Før lunsj fokuserer vi på å gi deg et teoretisk innblikk i bruksområder, systemets struktur og arbeidsmetoder. Det blir også et praktisk kurs i oppsett og konfigurasjon av avviksmodulen. Prinsippene du lærer i oppsett av avviksmodulen vil også kunne benyttes i flere andre moduler i Landax.

Etter lunsj blir det opplæring i dokumentmodulen. Vi har valgt å fokusere på denne modulen da den skiller seg ut fra de øvrige modulene i Landax i oppsett og bruk, samtidig som den er essensiell for de aller fleste brukere. Vi fortsetter med praktiske gruppeoppgaver med veiledning fra Landax sine konsulenter og fagpersoner. Dette er en fantastisk sjanse for deg til å stille direkte og konkrete spørsmål rundt bruk av systemet.

Etter lunsj følger vi opp med dette:

 • Enkelt oppsett av dokumentmodulen
 • Gruppeoppgaver med veiledning
 • Opplæring i Landax APP

Til slutt runder vi av dagen med en innføring i bruk av Landax sin APP for mobil og nettbrett. Vi vil se på hvordan man gjennomfører registreringer for innsamling av data, samt henter ut informasjon.


Landax Platforms Mockup 22 white reports 2023 Landax kurs

Mandag – Superbrukere og administratorer

Du som har valgt kurset for «Superbrukere» vil få en innføring i blant annet oppsett av Landax via tilgjengelige funksjoner på kontrollpanelet. Dette kurset er tiltenkt deg som har noe teknisk innsikt og systemforståelse, og gjerne er administrator/superbruker av systemet i din bedrift. Det passer også for deg som tidligere har deltatt på vårt kurs for nybegynnere.

Før lunsj går vi gjennom dette:

 • Nytt fra Landax
 • Innføring i kontrollpanelet
 • Rettighetsstyring

Etter lunsj ser vi på oppsett av rapporter og datafilter i Landax. Datafiltere er også spesielt nyttig i forbindelse med bruk av gadgets på dashbord. Det er deretter tilrettelagt for gruppeoppgaver med veiledning fra Landax sine konsulenter og fagpersoner. Dette er en fantastisk sjanse for deg til å stille direkte spørsmål rundt bruk av systemet.

Vi avslutter med en introduksjon til API, og hvilke anvendelsesområder dette har i tilknytning til Landax. Her får du også et innblikk i hvilke integrasjoner som allerede er satt opp i systemet, som f.eks. Office 365.

Etter lunsj dykker vi ned i:

 • Oppsett av rapporter og datafilter
 • Gruppeoppgaver med veiledning
 • API og utvidelser

4-retters middag:

Mandagen avsluttes med en utsøkt fire-retters middag m. drikke. En times tid før middagen har vi også booket et aktivitetsrom på hotellet for de som ønsker å være litt aktive og bli bedre kjent. Her vil det blant annet være mulig å spille dart, biljard, shuffle-board osv.

Middagen er helt gratis, men vi forbeholder oss retten til å fakturere 350kr ved uteblivelse.


AdobeStock 146697699 edited scaled 2023 Landax kurs

Brukeropplevelse og system

Dag 2 blir tirsdag 08. november. Vi starter dagen med å diskutere dashbord-design og gadgets. Hva skal til for å skape et godt brukergrensesnitt og hvordan kan våre brukere få en god opplevelse av styringssystemet? Utover dagen vil det avholdes foredrag av noen utvalgte kunder, som deler hvordan de har satt opp og benytter Landax.

Temaer før lunsj:

 • Dashbord-design og bruk av gadgets
 • Hvordan bygge effektive dashbord?
 • Hvordan vi benytter Landax (bedrift)

Etter lunsj blir det gitt en introduksjon til Landax sine moduler for risiko og sjekklister, og hvordan disse kan benyttes på tvers av systemet. Til avslutning vil en utvalgt bedrift vise oss hvordan de benytter Landax til å styre i egen virksomhet.

Kurset avsluttes etter lunsj med:

 • Landax – Risikomodulen
 • Landax – Sjekklistemodulen
 • Hvordan vi benytter Landax (bedrift)

Vi håper du ønsker å delta på disse dagene! Vi ser fram til et spennende og innholdsrikt kurs, og gleder oss til å treffe både nye og kjente ansikter.

Praktisk informasjon:

Kursdato:
07.-08. november 2022 (Mandag-Tirsdag)

Pris per person:
4900NOK per kursdag – inkl. lunsj og kaffebuffé

Adresse:
Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
Museumsveien 26
2060 Gardermoen

Gratis parkering. Shuttlebus hvert 20 min. til/fra OSL Airport

Overnatting:

Bestilling av overnatting gjøres via mail til: reservations.airport.oslo.west@parkinn.com
Henvis til referansenummer: MB2359118
Prisen er kr 1190,- inkl. mva per rom/per natt og inkluderer frokost.

Kontakt oss på (+47) 62 53 36 80 eller landax@ornsoftware.com ved spørsmål

Last gjerne ned kursprogrammet som PDF, eller besøk kurssiden, for detaljert program og informasjon.