Takk for meg

Et stykke eventyr er over - for meg - Torleif Bratlie. Etter 32 års drift, hvor de siste 12 årene har vært med Landax i kofferten - slutter jeg i selskapet.
Torleif Bratlie er avbildet. En mann med runde briller og svart skjorte

Av Torleif Bratlie

Et stykke eventyr er over – for meg – Torleif Bratlie. Etter 32 års drift, hvor de siste 12 årene har vært med Landax i kofferten – slutter jeg i selskapet.

Jeg ser tilbake med takknemlighet på 32 meget interessante år med hverdagslykke, med oppturer og nedturer, mye læring og mye kundesosialitet – og ikke minst trivelige kollegaer.

Veien går nå videre blant annet som forretningsutvikler for Intrix AS. Dette er et selskap som skal bygge opp en portefølje av maler og effektive strukturer med den hensikt å sy IT-løsninger sammen. Dette er noe som i flere år har engasjert meg, og i mine siste år i arbeids- og næringslivet kan dette kanskje også bli en ny drøm som går i oppfyllelse.

Opprinnelig er jeg utdannet musiker og lærer. Med dette i bagasjen har jeg også akseptert en deltidsstilling som består i å bygge opp musikkressurser i et internasjonalt forbund.

En stor takk til alle de over 600 kundene i Landax for tilliten – at dere valgte oss som leverandør – og for et positivt og godt samarbeid gjennom mange år. Jeg kan tenke tilbake på et hav av positive opplevelser. Kunden har lært meg det meste.

En takk også til alle samarbeidspartnere og leverandører. En særlig takk til Euvic i Polen med Szymon Tegler i spissen, og til Andrzej Polok i VIDATECH. Disse er uten tvil de beste av de beste på å levere gode produkter og tjenester. Suksessen med Landax APP kan tilskrives dere på alle måter.

Ellers til slutt – en stor takk til alle kollegaer i Landax. Det har vært «en for alle og alle for en» kultur. Det har vært arbeidsglede og mange inspirasjonskilder.

I Landax sin 30-årige historie har min kone Bjørg vært med i de 15 siste årene som økonomi- og regnskapssjef. Fra CEO sin side, så har det vært helt avgjørende å ha en slik ressurs med i en så viktig posisjon. Du har vært godhjertet, spenstig, stabil, strukturert, planmessig, konsis, innsatsvillig, kreativ, påpasselig, streng og tydelig. Tusen takk!!!

Tusen takk – alle sammen!