Sammen på messe igjen

24.-27. august var det samlet flere tusen besøkende og utstillere på messeområdet i Trondheim. Landax var til stede både fysisk og digitalt.

Landax deltok sammen med Ørn SoftwareAqua Nor 2021 i Trondheim 24- 27. august. Det var da 2 år siden siste deltagelse på en slik utstilling, og tiden har arbeidet til fordel for oss som leverer programvare. Det var stor interesse for ledelsessystemer – særlig blant utstillerne. Optimismen rådet, og det var stort engasjement på mange hold. 4 dager med intens kundekontakt gikk som en røk – som det heter i ordtaket.

Vi tror det vil bli gode resultater fra disse dagene og ser frem til neste anledning vi får til å vise oppdrettsnæringen hva vi kan tilby dem. Spesielt interessant vil det bli å se hvordan samarbeidet mellom de ulike produktene hos Ørn Software vil bidra til å aksellerere utviklingen på alle fronter fremover.

Takk til alle som tok turen innom standen vår i løpet av messen, og vi ser frem til å møtes igjen!

Landax DigitalMesse Aquanor21 Expobo crop 2023 Landax Aqua nor
Landax på digital messe – Aqua Nor 2021

Det er fortsatt mulig å besøke den digitale standen vår her: (2) Expobo® (åpen for alle)