Landax lanserer ny app!

Tre mobiler som viser frem Landax sin app på engelsk språk

Vi har siden 2013 hatt en egen app for registreringer inn i Landax-systemet. Det gikk fra å være en enkel app med mulighet til å registrere avvik, til å inneholde sjekklister, prosjektoversikt, SJA, oppgaver og timeregistrering. Den har vært i daglig bruk hos mange av våre kunder i flere år.

Nå vil vi lansere en helt ny app!

Den skal selvfølgelig inneholde alt det den forrige gjorde, men ha langt flere muligheter. Vi snakker blant annet om mulighet for brukertilpasset oppsett og innhold, ny funksjon for digital signering, forbedret oppgavemodul og mye mer.

NewLandaxApp 2018 2023 Landax

Landax begynte en storsatsing på app i 2013. Vi har høye krav til funksjonalitet, struktur og dataflyt, og vi ønsker god kvalitet på det vi leverer. Kunden skal få gode opplevelser på hastighet, moderne brukergrensesnitt, effektivitet og funksjoner som mediabibliotek, støtte for alle språk, og mulighet for brukertilpasning.

Allerede nå er vi i gang med flere nye moduler, blant annet for timeregistrering, beredskapsvarsling og et dashbord for dokumenter fra dokumentbiblioteket.

Her kan du se en introduksjonsvideo av appen: https://vimeo.com/258746583

Appen er allerede lansert for iOS og rulles snart ut til andre plattformer. Vi kommer til å holde et appkurs i begynnelsen av mai. Mer om kurset i senere blogginnlegg!