God sommer!

Her i Landax er vi i full gang med sommeren! Dette halvåret har vært spekket med utfordringer og suksesser, og aldri før har vi solgt så mange styringssystemer. Optimismen råder, og motivasjonen er på topp!

I løpet av våren har det skjedd mye! Vi har blant annet oppdatert Kundeportalen, og systemet er tilgjengelig på åtte språk. Det er også gjort små og store forbedringer i andre moduler som sjekklister, brukergrupper, dashbord og prosjekt. Alt dette og mer kan du lese om under fanen Utvikling i Kundeportalen, eller i brukerveiledningen.

DSC_0019redigert
Kjenner dere denne? Kunne Landax styringssystemer hjulpet her, mon tro? Foto: Karl Edvard Samnøy

Til høsten har vi flere nyheter du kan se fram til!

Allerede i slutten av juli vil det komme en oppdatering av rapportmodulen, og utover høstmånedene kan du forvente deg store forbedringer i både prosjekt og protokoll. Design og funksjonalitet vil gjennomgå store oppgraderinger, og være enda mer tilpasset deg som bruker.

Jeg vil med dette rette en spesiell takk for innsatsen dette halvår til alle medarbeidere i Landax AS, likeså alle våre faste samarbeidspartnere og kunder!

Landax vil være betjent i hele sommer, med unntak av første uke i fellesferien. Om noe skulle komme på denne uken, er vi likevel tilgjengelig på telefon. Jeg tar sommerferie fra bloggen i tre uker, og kommer tilbake med brask og bram i slutten av juli.

Så gjenstår det bare å ønske alle sammen en strålende sommer!

Torleif Bratlie