Landax – et godt valg?

I mylderet av muligheter der ute kan det være lett å havne i fella og gå for det "første og beste" styringssystemet man kommer over. Tar man derimot produktene nærmere i øyesyn, er saken en helt annen.
Styringssystem for kvalitetsledelse

Som nevnt i tidligere innlegg (Hva vil det si at et styringssystem virker?) er det en del suksessfaktorer som må være på plass for at systemet i det hele tatt skal kunne fungere.

Landax tilbyr en multifunksjonell WEB-løsning, et dynamisk system som stadig utvikles av kompetente medarbeidere. Den faglig iboende skjematikken legger til rette for å kunne dokumentere svar på lover, forskrifter og andre interne eller eksterne krav, og du kan legge opp bedriftsstyringen i henhold til ISO-standarder.

Styringssystemet er bygget opp med tanke på både funksjonalitet og brukervennlighet. Noe av det som kanskje gjør Landax spesielt attraktivt, er hvordan modulene henger sammen. Moduler er de forskjellige delene som tar for seg sine respektive områder, for eksempel avvik, dokumenter, protokoll og utstyr. Landax har 23 slike moduler. Disse utgjør til sammen en helhetlig løsning innen styring. Her er en oversikt over våre moduler.

2016_B43_Grunder_går_inn_i_framtiden_landaxlogo (1).jpg

Hovedstrukturen i Landax er ekstremt påvirkelig og du kan enkelt tilpasse systemet til enhver bedrift. Blant annet er menypunkter URL-baserte, og du kan endre navn på felter og skjemaer til ditt eget «stammespråk». På denne måten blir terskelen for å ta i bruk systemet mye lavere enn om du var prisgitt en terminologi satt av andre. Du velger også selv hvilke moduler du ønsker å ta i bruk; Er det en enkel løsning for dokumenthåndtering du er ute etter, eller et omfattende system som tar for seg alle sider ved din kvalitets- og bedriftsstyring – Landax har løsningen.

Andre funksjoner som gjerne slår an hos kunden er blant annet muligheten for å endre metadata på mange forekomster i ett trykk. Du endrer logoen på ett sted og har dermed endret logoen i alle dokumenter. Videre har vi åtte språkalternativer som kan settes opp individuelt per bruker, snarveier fra ett sted i systemet til et annet,  app for avvikregistrering og SJA, og en nylig lansert Dashbord-løsning – for å nevne noe.

Dessuten vil vi i Landax alltid gjøre vårt ytterste for å tilby assistanse, konsulenttjenester og tilpasninger for de av våre kunder som vil gå enda et skritt lenger. Skulle du fremdeles være i tvil om hvilket system du skal velge, ring og slå av en prat! Vi kan utforme et tilbud skreddersydd for din bedrift.

Landax som et godt valg er gjort av over 500 bedrifter. Vi tror det er vanskelig å vurdere en løsning på avstand, og tilbyr dermed å prøvekjøre Landax på forhånd. Her er en link til demoversjon. Forøvrig, ta kontakt med meg på post@landax.no.